Joined: Thu Oct 29, 2009 1:24 pm Posts: 14 Location: Baia Mare
1.Nick:faRka'S
2.Ip:79.119.178.195
3.Adminu care a dat ban: Nustiu cred ca tobi
4.Data/Ora: 20:54
5.Motiv: nustiu nam injurat nam avut coduri nu mi sau facut poze doar ca.. cititi
www.cs-cyberzone.com ---> pentru admine
Acest server a fost creat de Cybernetyc , server OWNER !
toby : amx_restart 1
faRka'S : tu acuma dai rr?
Blue_Duck killed kill with awp
a_d_y killed Stratus with awp
Blue_Duck killed eva^ with awp
WelCome killed Cisko with awp
Time Left: 34:47
Intrati pe www.cs-cyberzone.com sau www.forum.cs-cyberzone.com -> admine -> reclamatii ->cereri unban ; etc.
faRka'S : timeleft
The server operator has added you to banned list
Added
Joined: Mon Jan 26, 2009 1:16 pm Posts: 38 Location: baia mare
a fost eroare si nea scos pe totzi afara, inafara de 2 sau 3 ........
cand am intrat reintrat mi sa parut normal sa dau rr .......din cauza erorii....
banule e pe 5 minute ......si ca sa te lamuresc ...banu e pt gura aia a ta sparta !!!! nu judeca tu adminii in ceea ce fac .....lasai ca este cine sai judece si sa ia masuri contra lor la ceeea ce fac ei si ce reiese din reclamatzile voastre dumnezo cu mile !!!
Joined: Mon Jan 26, 2009 1:16 pm Posts: 38 Location: baia mare
pt ca iar ai comentat ...si iar tzi-am dat 5 minute ........
si data viitoare itzi dau permanent !!!!!
lasa-ma sa-mi fac treaba !!!
ca sthiu ce am de facut ca admin !!! ms si spor !!!
Joined: Thu Mar 06, 2008 11:17 pm Posts: 1644 Location: Baia Mare
deci kai vaca cu cabina deja m-ai disperat, daca ai it rutabil la ce dracu mai faci cerere de unban????? ai de mine esti fomist d e posturi daca mai vad un post aiurea facut de tine am sa te rezolv cu un ban pe forum , la recalamati admin la reclamati playeri la cerere de unban si la alte sectiuni de pe forum unde nu ai ce sa comentezi tu sa nu mai vabd un post de al tau
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum