este o chestie pe care o vreau neaparat in cfg ... am avut'o , m'am obisnuit cu ea si nu o mai am pt k am schimbat setarile din cfg , pt k din cauza lor ( nush de ce ) nu am putut citi consola ( o problema discutata ) ... de fapt mai am vechiul cfg si nu stiu kre e faza ...
deci ... toti CT sa fie la cel ( toti acelas model - 2 . 1 de exemplu ) si toti Ts la fel ( 1.1 de exemplu )
configu il ai de la mine ma, ... apoi is exact aceleasi setari, nu ai de schimbat nimic.
te referi la playeri , sa arate toti la fel ,nu ?
io te intzeleg ... exact cfg il am si io de la ghiman de mai de mult ... de knd joc joc cu el ... dar nu pot citi consola ,,, imi da cva eroare "sprite no souch frame 1 " ( sau cva in genu ) ... si eu am nevoie sa pot citi conola find admin ... :-j ... :D
Joined: Thu Dec 11, 2008 6:39 pm Posts: 500 Location: baia mare
SL!m wrote:
saMael wrote:
configu il ai de la mine ma, ... apoi is exact aceleasi setari, nu ai de schimbat nimic.
io te intzeleg ... exact cfg il am si io de la ghiman de mai de mult ... de knd joc joc cu el ... dar nu pot citi consola ,,, imi da cva eroare "sprite no souch frame 1 " ( sau cva in genu ) ... si eu am nevoie sa pot citi conola find admin ... :-j ... :D
da ... playerii sa arate toti la fel ^^
ca instaleaza cs'u ca e ceva eroare de peacolo , nu iti ia mult timp. eu na-am probleme de genu cu consola
Joined: Fri Jun 26, 2009 11:52 am Posts: 644 Location: Baia-Mare
SL!m wrote:
saMael wrote:
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum